Jadłospis

Stołówka - Jadłospis

Obiady wydawane są w godzinach 11:50 – 14:45.

Przerwy obiadowe: 
1. 11:15 – 11:35.
2. 12;20 – 12:40
3. 13:25 – 13:45

Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji: 

    1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica (w tym orkisz, pszenica khorasan), żyto, jęczmień, owies lub ich odmiany hybrydowe a także produkty pochodne.
    2. Skorupiaki i produkty pochodne.
    3. Jaja i produkty pochodne.
    4. Ryby i produkty pochodne.
    5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne.
    6. Soja i produkty pochodne.
    7. Mleko i produkty pochodne.
    8. Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, włoskie, nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje a także produkty pochodne.
    9. Seler i produkty pochodne.
    10. Gorczyca i produkty pochodne.
    11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
    12. Dwutlenek siarki i siarczyny.
    13. Łubin i produkty pochodne.
    14. Mięczaki i produkty pochodne.